Om mig

Hej!

Jag heter Birgitta och jag tycker att det är fantastiskt kul att få dela med mig av mina foton.
Jag har nått den ljuva medelåldern, barnen har flyttat hemifrån och plötsligt finns det tid till mig själv. Inte för att jag inte har något annat att fylla den med, utan för att jag behöver bestämda ramar för att hålla fast vid saker, så tror jag att 365foton kan passa mig utmärkt.

Jag är ganska energisk och impulsiv och tycker om att följa nuets ingivelse. En bra livsfilosofi, men det blir lätt lite splittrat. Jag börjar på många roliga saker, men har svårt att hålla fast vid något speciellt.

Vissa saker har dock följt mig genom åren. Jag har alltid varit intresserad av djur och i naturen finner jag ro. Dessutom behöver jag skapa och vara kreativ för att må bra. Efter mat, luft, och kärlek tror jag det är en av de viktigaste ingredienserna i livsväven. Och det är här denna bloggen kommer in i bilden. Det ska bli spännande att tolka teman på mitt sätt.

Jag kommer att hämta inspiration från min närmsta omgivning, Höör i Skåne, min familj och mina vänner, jobbet, fritiden och kanske någon resa….Vi får väl se vart det bär hän 2017.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar